TravelMap

Reissattua on tullut vähän siellä sun täällä. Aika monessa maassa on tullut käytyä, mutta niin monta maata enemmän on vielä käymättä ja kokematta. Parhaana reissukaverinani toimii lähes poikkeuksetta aina oma mieheni, jonka kanssa yhteisiä reissuja ollaankin tehty vuosikausien ajan. Meidän maalistaustamme ei tosin karruta se tosiasia, että suuntaamme hyvin usein samoihin hyväksi havattuihin kohteisiin. Esimerkiksi Amerikka on maana sellainen, jossa olemme tykänneet reissata viimeisen kymmenen vuoden aikana lukuisia kertoja. Minkäs teet, jotkut kohteet vain tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Onneksi rohkeutta ja intoa myös riittää tutustua uusiin maihin ja mantereisiin. 

Näissä maissa on tullut reissattua (sinisellä):Eurooppa:
Suomi, Belgia, Kypros, Tsekki, Saksa, Tanska, Viro, Espanja, Ranska, Iso-Britannia, Kroatia, Unkari, Italia, Montenegro, Hollanti, Norja, Portugali, Ruotsi, Venäjä, (Bosnia-Hertsegovina, mutta en laske sitä listaukseen, sillä olen vain bussilla mennyt maata halki)

Pohjois-Amerikka:

USA, Bahama, Kanada, Haiti, Jamaica

Aasia:
Filippiinit, Hong Kong, Indonesia, Kambodza, Thaimaa, Malesia, Vietnam, Singapore

Oseania:
Australia, Fidzi, Uusi-Seelanti, (Samoa, mutta en laske sitä listaukseen, sillä lentomme pysähtyi vain tällä kauniilla saarella)

Etelä-Amerikka:
 
Kiinnostaa! Ja kuten kartalta näkyy, toistaiseksi aivan koskematonta meikäläiselle.

Afrikka: 
Safarit ja villieläimet, kiinnostaa!Käydyt osavaltiot USA:ssa: 
Arizona, California, Delaware, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Kansas, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, New Jersey, New Mexico, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, Virginia, West Virginia